Fidesz: a baloldalon káosz van

A Fidesz szerint a baloldalon totális a káosz, teljes az egyet nem értés. Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője csütörtökön,Pécsen, sajtájékoztatón azt mondta: kiderült, hogy valójában átverés a baloldal élelmiszeráfa-csökkentési kampánya.

hirdetés

Szavai szerint egymásnak ellentmondó hírek érkeznek a baloldaltól. Az MSZP aláírásokat gyűjt, Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője azonban – a pedagógusok béremeléséhez hasonlóan – egészen más véleményen van, mint a szocialisták: nem támogatná az élelmiszerek áfájának csökkentését egy esetleges baloldali kormányzás esetén.

“Az elmúlt napokban azt láthattuk, hogy ha Mesterházy Attila valamit mond, Bajnai Gordon vele ellentétes információval jön elő, s ha Gyurcsány Ferenc is megszólal, jön egy harmadik vonatkozású információ is, amivel kecsegtetni tudja a magyar embereket” – mondta a politikus. Hozzáfűzte: hasonló ellentmondásokat lehetett tapasztalni a pedagógusok béremelésével kapcsolatban is.

A szóvivő úgy vélte, egy, a baloldal által előkészített átverési sorozatról van szó, és ha a baloldal hatalomra jutna, az egymással ellentmondó programokat, ellentmondó elképzeléseket, széthúzást, totális káoszt eredményezne a magyar emberek kárára.

  • Laborc Sanya

    Portik Tamás azt mondta, hogy a Fidesz veszélyes, valamit ki kell találni…

  • Asparagus

    Lehet, hogy fejetlenség van a baloldalon, de a jobboldalon pusztító önkény, korrupció, közpénzlopás, mutyizás, nepotizmus és gátlástalan hazudozás kategóriákkal veszélyesebb az országra.