Figyelem! Cserélik a lámpákat

2014. október hónapban Pécs város közúthálózatán is sor kerül a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseinek rekonstrukciójára. A rekonstrukció Pécs keleti részéről halad a nyugati rész felé a 6-os számú főközlekedési út kereszteződéseiben – közölte a rendőrség.

2014. október 7-én (kedden) a 6-os számú főközlekedési út és a Lánc utca, valamint a hozzá kapcsoló Sport utca és Universitas utca csomópontjaiban lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél cserélik a forgalomirányító fényjelző készülékeket vezérlő gépeit.

hirdetés

A munkálatok reggel 8 óra 30 perckor kezdődnek, befejezésük a délutáni órákra várható.

Kérjük, hogy a jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.

A 6-os számú főközlekedési út és a Lánc utca csomópontjában forgalomirányító rendőrök segítik a közlekedők zavartalan haladását. Rendőri forgalomirányítás esetén nem a kihelyezett jelzőtábla utasítása, hanem a rendőri karjelzés az irányadó.

Balesetmentes közlekedést kíván a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.