Figyelem! Lekapcsolják a jelzőlámpákat

A város közúthálózatán is sor kerül a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseinek rekonstrukciójára. A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek – közölte lapunkkal a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

hirdetés

2014. augusztus és szeptember hónapban Pécs város országos közúthálózatán is sor kerül a jelzőlámpás csomópontok forgalomirányító jelzőberendezéseinek rekonstrukciójára. A rekonstrukció Pécs keleti részéről halad a nyugati rész felé a 6. sz. főút kereszteződéseiben.

A jelzőlámpa rekonstrukció következő lépéseként 2014. szeptember 6-án (szombaton) a 6. sz. főút -Álmos utca – Puskin tér – Gyárvárosi iskola csomópontokban működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor. A vezérlő gép egy munkanapra tervezett cseréjének várható befejezése szombat délután, esetleges előre nem látható okok esetén a vasárnapi nap. A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek.

Kérjük, hogy a felújítás alatt lévő jelzőlámpás csomópontokat és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg. Amennyiben a jelzőlámpák nem működnek, úgy a kihelyezett jelzőtáblák utasításai az irányadók.