Figyeljünk a Sétatérnél!

A sokrétű programokra és a nagy érdeklődésre való tekintettel az V. Déli Kapu Nemzetközi Folklórfesztivál, valamint az augusztus 20-i Magyarok Kenyere „Zenés kenyérünnep” programja alatt útlezárás lesz a Janus Pannonius utcától az Esze Tamás utcáig augusztus 8-22. között – áll a ZSÖK közleményében.

hirdetés

A népszerű rendezvények során gyermek és családi programok, népzenei koncertek, zenés-táncos felvonulás és színpadi gálák várják a látogatókat a pécsi Sétatéren és környékén.

A lezárás és forgalmi rend változása az alábbiak szerint lesz érvényben:

  • A Janus Pannonius utca Szepessy Ignác szobor alatti lépcsőjénél és az Esze Tamás utcánál mindkét irányból tilos lesz a behajtás. A Szent István tér nyugati oldali útszakasza kétirányúvá válik.
  • A lezáráson kívül kétirányúvá válik a Szent István tér déli oldala.
  • A Szent István tér keleti oldali útszakasz Janus Pannonius utcához való csatlakozásánál csak jobbra fordulhatnak az autósok. A Janus Pannonius utcán a Káptalan utcai csatlakozásnál a nyugati oldalon zsákutca alakul ki.

A forgalmi rend változás ideje alatt is biztosítják a szervezők a mentő, tűzoltóság és rendőrség gépjárműveinek mindenkori be- és átjutását.