Filmvetítés, koncertek és slambajnokság Pécsett

Belga, francia, brit filmek is jönnek ismét

Az Emberi Jogi Világnap (december 10.) alkalmából közösségi programokat szervez több helyi civil szervezet és egyesület városunkban. Az este folyamán Színész Bob, a jelenlegi országos slam poetry bajnok is fellép majd.

hirdetés

A programok között a Strausz-Ti-Ti-Tá-ban „csináld magad” workshop és Screaming for Change koncert is zajlik majd, melynek keretében a pécsi Generation Impasse, a szombathelyi Who Sows Violence Reaps Storm és a szintén pécsi Cvlt of Grace lép fel. A workshop 17:00-kor, míg a koncert 20:30-kor kezdődik.

A koncerttel párhuzamosan az Apolló moziban az Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál részeként filmvetítés lesz: 18.00-tól az Esélytelenül című magyar dokumentumfilmet nézhetik meg az érdeklődők.

Az este folyamán a Nappaliban kerekasztal beszélgetés, Élő Könyvtár, sütivásár, koncert és slambajnokság kerül sorra, melynek témája a kirekesztés. A program 16:00-kor kezdődik.

A rendezvény az Esélyek Háza Pécs, az Emberség Erejével Alapítvány és a Screaming for change – A változás hangja szervezésében kerül megrendezésre, a Zöld Fiatalok Egyesület és az Apolló mozi közreműködésével.

December 10., Pécs, Nappali (Király u. 23-25), Strausz – Ti-ti-tá (Lyceum u. 4.), Apolló mozi (Perczel Miklós u.22.) A programok ingyenesek, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!