Folyamatosan loptak egy pinceházból

Egy siklósi lakos tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik a város illetékességi területén lévő pinceházából 2014 novembere és 2015 februárja közötti időszakban több használati tárgyat, többek között talicskát, kályhát, valamint kézi szerszámokat tulajdonítottak el – közölte a Police.hu.

hirdetés

A beszerzett adatok alapján a hatóság rövid időn belül azonosította a feltételezett elkövetőket, akik albérlőként éltek a pinceházban, azonban onnan a bérleti díj rendezése nélkül továbbköltöztek. Az új lakóhelyen megtartott házkutatáskor, valamint a gyanúsítottak beismerő vallomásában foglaltak eredményeképpen az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták.

A 24 éves M. Boglárkával, valamint a 31 éves V. Jánossal szemben sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányság folytatta a büntetőeljárást, amelynek rendőrségi szakaszát 2015. április 13-án lezárták, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték.