Forgalomkorlátozás lesz Pécsett

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a 2015. március 11-én megrendezésre kerülő rendezvény miatt 18 óra és 19 óra közötti időben, Pécs belvárosában. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a „Történelmi Emlékfutás” elnevezésű rendezvény ideje alatt az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe.

hirdetés

A járműforgalom elől 2015. március 11-én 18 óra és 19 óra közötti időben Pécsett a Xavér utca – Kodály Zoltán utca – Barbakán tér – Esze Tamás utca útvonalon az utcák menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávja, valamint a Szent István tér – Janus Pannonius utca – Széchenyi tér útvonalon az utcák teljes szélessége
szakaszosan és időszakosan elzárásra kerül.

Ezzel egy időben Pécsett a 48-as tér – Egyetem utca – Búza tér – Király utca – Lyceum utca – Munkácsy Mihály utca – Széchenyi tér útvonalon az utcák teljes szélessége a járműforgalom elől szakaszosan és időszakosan kerül elzárásra.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Forgalomkorlátozás