Frissítővel kínálja a Tettye a POSZT látogatóit

Egészséges, olcsó és mindenki számára elérhető – mégis népszerűsítésre szorul. Ez a vezetékes ivóvíz, amelynek világnapot is szenteltek, június 8-át. Pécsett a Tettye Forrásház Zrt. biztosítja, hogy minden városlakó számára rendelkezésre álljon a kiváló minőségű, részben a mecseki karsztból származó ivóvíz.

hirdetés

A szolgáltató élen kíván járni abban, hogy erősödjön a helyi érték presztízse, ezért a vezetékes ivóvíz világnapján megkezdi figyelemfelkeltő akcióját, amelyben friss és természetes pécsi szomjoltóval kínálják a belvárosban sétálókat.

A világnapokon megszokott, hogy rekordkísérleteket szerveznek, idén éppen az egyszerre egy helyen vizet ivó személyek rekordját szeretnék felállítani több nagyvárosban. Pécsett máshogy kívánnak tenni azért, hogy mindenki megismerje és elismerje az ivóvíz értékét.

– A Tettye Forrásház Zrt. nem csak ezen az egy napon állítja a figyelem középpontjába a vizet – mondta el Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója.

– Vízosztó pultjaink tavaly óta számos pécsi rendezvényen megtalálhatóak voltak, de közterületen vagy iskolában átadott ivókutakkal is próbáljuk kulturált körülmények közt elérhetővé tenni a kiváló minőségű, hazai és uniós előírásoknak minden tekintetben megfelelő pécsi ivóvizet. A kezdeményezésünk akkor lehet igazán sikeres, ha nem csak mi állítjuk a pécsi vízről, hogy ideális frissítő és bátran fogyasztható. Szerencsére jó úton haladunk: vízosztásainkon a kollégáinknak leggyakrabban feltett kérdés: Kérhetek még egy pohárral? – árulta el a szolgáltató vezetője.

Ezúttal a fesztiválüzemmódra kapcsoló belvárosban állítják fel standjukat június 8-án, 10-től pedig a Pécsi Országos Színházi Találkozó támogatásaként csapvízzel és tettyei forrásvízzel frissítik a találkozó közönségét, a városunkba látogató vendégeket, sétálókat. Nemcsak a színházfesztivál forgatagát színesítik a Kossuth téren és a Jókai téren, a pécsiek körében érdekességeket, vagy éppen alapinformációkat is igyekeznek tudatosítani a helyi ivóvízzel kapcsolatban.