Füstölgő házból mentettek ki egy nőt Pécsen, nem sokkal később…

A pécsi járőrpár először füstből mentett ki egy alvó nőt, nem sokkal később pedig egy eltűnt nőt is megtaláltak – írja a Police.

hirdetés
Uránia Mozi

Füstölgő házból mentettek ki egy alvó nőt

A rendőrségre június 7-én délután, negyed öt körül érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Polgárszőlő utcában egy lakásból füst terjeng.

A rendőrök a helyszínre érve bekopogtak a lakás ajtaján, de nem válaszolt senki, így még a tűzoltók megérkezése előtt befeszítették az ajtót, és azonnal látták, hogy a konyhában lévő tűzhelyen egy serpenyőben ég az olaj.

Gyorsan levették az edényt a tűzről, és a mosogatóba rakták, így lángra kapni már semmi nem tudott. Elkezdték átvizsgálni a lakást, és az egyik szobából pont akkor lépett ki az ott lakó nő. Azt mondta, nem hallotta a kopogást, mert aludt, az olajat pedig valószínűleg a tűzhelyen felejtette.

Kivitték a füstös lakásból, és mentőt hívtak hozzá.

Mint kiderült, nem sérült meg, így alapos szellőztetés után visszatérhetett a lakásába.

Megtalálták az eltűnt kővágószőlősi nőt

A járőrpár éppen hogy csak végzett, már ment is tovább, mert háromnegyed öt körül arról érkezett bejelentés, hogy péntek óta nem találnak egy kővágószőlősi nőt, így ők is azonnal a keresésére indultak.

A két körzeti megbízott a lakóépület mögött ötven méterre, egy bokor alatt találta meg a nőt. Az asszony dezorientált volt, ezért a rendőrök orvosi segítséget kértek neki. A kiérkező mentők kórházba szállították.