Gyengén muzsikált a Pécs, nyert a Fradi

2-0-ra nyert a Ferencváros a PMFC-Matias ellen 5.000 néző előtt a Stadion utcában. A mérkőzésen a Pécsnek szinte helyzete sem volt, míg az FTC végig kézben tartotta a mérkőzést, s végig fölényben játszva vihette haza a három pontot Pécsről.

hirdetés

A hajtós, nem szép játékot hozó találkozón a PMFC erőtlen támadásait könnyedén visszaverték a vendégek, és miután az első félidő 6. percében a Fradi megszerezte a vezetést – egy baloldali beadást kapásból lőtte a jobb sarokba Jovanovic -, az FTC az előny birtokában magabiztosan  játszott.

A Pécs a szünetben kettőt is cserélt, Mészáros Ferenc vezetőedző még Okoronkwót is lehozta, mégsem tudott megújulni a hazai csapat játéka;  a második félidőben pedig nem is volt védeni valója a fővárosiak kapusának.

A mérkőzés végén, a 91. percben  egy szabadrúgás után Pölöskei biztosította be az FTC győzelmét.

 

PMFC-Matias – Ferencváros 0-2 (0-1)

Pécs, 5.000 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Jovanovic (6.), Pölöskey (91.)
sárga lap: Okoronkwo (33.), Demjén (44.), Lantos (90.), illetve Somalia (52.), Klein (74.), Lisztes (82.)

Pécs:

Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Goia, Marovic (Markovic, a szünetben) – Demjén, Scepanovic, Regedei, Kvekveskiri (Horváth Zs., 63.), Nagy O. – Okoronkwo (Fröhlich, a szünetben)

Ferencváros:

Jova – Grúz, Balog Z., Klein, Sváb – Jovanovic, Busai, Józsi (Lisztes, 58.), Abdi (Hakola, 71.) – Pölöskey, Somalia (Rósa D., 88.)