Gyerekek hívtak rendőrt a szatírra a Nevelésinél

Szatírt buktatott le három helybéli kiskamasz pénteken Kertvárosban, a Nevelési Központ közelében.

hirdetés

Úgy tudjuk a férfi éppen aerobic-edzésen résztvevő lányokat bámulva végzett önkielégítést, amikor a járőrök elkapták. A közelmúltban négy szatírtámadás történt a környéken, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a most elfogott férfi azonos-e a korábbi esetek elkövetőjével.

A PécsMa.hu-nak sikerült megszólaltatnia az éber gyermektársaság egyik tagját: a tizenhárom éves fiú elmondta, a Nevelési mellett fociztak, amikor a velük tartó kislánynak feltűnt az aerobic-edzést bámuló férfi, aki a nadrágjában turkálva, hangosan trágár megjegyzéseket tett a tornázó hölgyekre.

Ezt követően értesítették a rendőröket, akik szinte azonnal a helyszínre érkeztek. A fiú elmondása szerint a férfit ellenállás nélkül fogták el az egyenruhások.

Mint arról a Pécs TV és hírportálunk is korábban már beszámolt, az elmúlt hónapokban négy szatírtámadás történt Pécsett. Több esetben egy férfi kertvárosi panelházak liftjében végzett önkielégítést általános iskolás lányok előtt, egy alkalommal pedig Postavölgyben kezdtek el követni egy kislányt, akit később támadója üldözőbe is vett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az esetről írásban feltett kérdéseinkre a következő tájékoztatást adta:

„Péntek este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, miszerint Pécsett, a Nevelési Központ környékén egy fiatalember szeméremsértő módon viselkedett. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a fiatalembert, ellene szeméremsértés vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A fiatalember szabadlábon védekezik. A nyomozók vizsgálják, hogy ezen ügy, és a korábbi hasonló esetek között van–e összefüggés.”

Nézze meg a Pécs TV riportját: