Győzelemmel hangolnak

A tavalyi országos döntőtől csak egy hajszál választotta el Kovács Gábor serdülő korosztályú kézilabdázóit, idén a hat közé kerülés a céljuk. Nyitásként megnyerték a PSN Zrt. saját rendezésű tornáját.

hirdetés

A minap rendezték meg a serdülő kézilabda felkészülési tornát a Lauber Dezső Sportcsarnokban, amelyen a házigazda PSN Zrt.-PVSE gárdája mellett a Komlói BSK, a Csurgói KK, a PLER és az FTC is részt vett. A pécsiek számára nem jelentett újdonságot a csapatok nagy része, hiszen az elmúlt egy hónapban több gárdával is összemérték már tudásukat.

– A csapat magjával már 3-4 éve együtt dolgozunk, nagyon jó közösséget alkotnak a fiúk. Egy hónapja kezdtük el a felkészülést, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban megrendezett torna jó erőfelmérő volt – mondta Kovács Gábor vezetőedző.

A pécsi fiúk a szeptember 22-én kezdődő bajnoki rajt előtt megmérkőznek még a Mocsai Lajos vezette Nemzeti Kézilabda Akadémiával és a Csurgóval is, így megfelelő meccsrutinnal vághatnak neki az évadnak, amelyben a hatos döntőbe jutás a céljuk.

A PSN-kupa pécsi eredményei:
PSN Zrt.-PVSE – Komló: 43-12
PSN Zrt.-PVSE – Csurgó: 25-25
PSN Zrt.-PVSE – PLER: 25-20
PSN Zrt.-PVSE – FTC: 28-23

A torna végeredménye:
1. PSN Zrt.-PVSE
2. Csurgói KK
3. PLER
4. FTC
5. Komló

A torna legjobb játékosa: Illés Dávid (PSN Zrt.-PVSE)
A legjobb hazai játékos: Csizmadia Bence