Gyűjthet aláírást az Együtt-PM Pécsett

Berkeczék akkor hajlandóak a közös indulásra, ha nincs a jelöltek között olyan, aki részt vett a korábbi pécsi városvezetésekben

Meggondolta magát a rendőrség. A párt kedden az utcára mehet Pécsett és megy is. Az egykulcsos adó ellen kérnek szignókat.

hirdetés
Berkecz aláírást gyűjt holnap.
Berkecz aláírást gyűjt holnap.

Győzött az igazság! A Pécsi Rendőrkapitányság tudomásul vette a holnapi pécsi aláírásgyűjtés bejelentését (mint ismeretes, a múlt héten a rendőrség és a pécsi közterületkezelő más-más okokra hivatkozva, de ellehetetlenítette az aláírásgyűjtésünket. Holnap, azaz november 19-én 14:00 órától 17:00 óráig aláírást gyűjtünk az egykulcsos adó eltörlése mellett Pécsett, a Széchenyi téren, a Megyeháza előtti közterületen.” – jelentette be hivatalos Facebook oldalán Berkecz Balázs, az Együtt-PM Szövetség szigetvári politikusa.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a rendőrség miért gondolta meg magát. Az viszont biztos, hogy  amennyiben egy politikai szervezet aláírást gyűjt Pécs utcáin, a jogszabályok szerint sem a rendőrség, sem a közterület-fenntartó (Biokom) oldaláról nem szükséges engedélyeztetési eljárás.

  • x

    Nem értem mit csodálkozik a fideszes média ezen, hiszen ők aztán képben vannak az aláírásgyűjtögetéssel kapcsolatban, ld. pl. a “rezsicsökkentés-védő” álbalhét.

  • Kanalas

    Éljen! Így meglesz a 100 aláírás

  • Gordon

    Ki ez a fickó? Ismeri valaki? Nem is pécsi ahogy olvasom. Minek gyűjt itt bármit is!?!?