Gyurcsány az élbolyban

Gyurcsány Ferenc vezeti a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listáját – közölte Gréczy Zsolt pártszóvivő csütörtökön Szegeden, majd tette közzé az MTI.

hirdetés

A lista második helyén Molnár Csaba ügyvezető alelnök szerepel, őt Niedermüller Péter alelnök követi, a negyedik helyen Kakuk György, az ötödiken Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tagok szerepelnek – mondta a szóvivő a párt elnökségi ülésének szünetében újságíróknak.

Gréczy Zsolt közölte, Gyurcsány Ferenc nem kíván Brüsszelben dolgozni, akkor is a magyar parlamentben folytatja a politizálást, amennyiben az EP-választáson mandátumot szerez.

A szóvivő reményei szerint a DK legalább két képviselőt küld az Európai Parlamentbe.

A DK több napos elnökségi ülésén értékelik az országgyűlési választások eredményét, és döntenek az EP-kampány stratégiájáról. A DK megkezdte az aláírásgyűjtést a listaállításhoz, ami jó ütemben halad, vasárnap pedig kampánynyitó nagygyűlést tart, ahol Gyurcsány Ferenc mond beszédet – tudatta a szóvivő.

A pártszóvivő arra az újságírói felvetésre, hogy a baloldali pártok külön indulás következtében a Jobbik érheti el a második helyet az EP-választáson, kifejtette, a baloldal dolga, hogy meggyőzze a választókat, hogy ne a Jobbikra, a Fideszre, hanem az adott szervezetre szavazzanak.

 • H . Tamás

  “Öreg” elárulok egy titkot , a Fidesz is így privatizált , 2002-ben mikor látták a bukásuk első jeleit kapásból 12 állami céget ” adtak el ” . Semmivel sem különbek mint a szocik . Most adták el Deutsch Tamás beléptető rendszerét vas-árban , 4 milliárd forint repült ki az ablakon . Az egyik 19 a másik egy híján húsz .

 • öreg

  Háború a Nemzet ellen ! Érdemes megnézni, hogy tüntették a Nemzeti vagyont a Szocik ..http://www.youtube.com/watch?v=K6dPYi6RzUw

 • öreg
 • öreg
 • Szőcs

  Pedig elmehetne a fenébe már!! Vissza se jöjjön sem ő sem a bandája.