Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

hirdetés

NŐKET INZULTÁL ENDRE

A Pécsi Ügyészség szerint a nyílt utcán fogdosta a nők melleit az a férfi, akit szeméremsértéssel vádoltak meg. M. Endre futva támadt a nőkre, megfogdosta a mellüket, majd továbbszaladt. A férfi – ha bűnössége bebizonyosodik – legfeljebb kétéves szabadságvesztésre számíthat. Részleteket IDE kattintva olvashat.

KÖRÜLNÉZTÜNK A HUNGÁRIA ÚTON

Hogy élnek meg egymás mellett a Hungária úti bizományi üzletek? Konkurensek, vagy haverok? Összedolgoznak vagy egymást fúrják? Utánajártunk!

AKCIÓBA LENDÜL BÖSZÖRMÉNYI

Külön felhívást tett közzé a pécsi szobrász, Böszörményi István az ellene indult garázdasági ügy tárgyalásáról. Ennek kapcsán pedig újabb akció lesz. A netadó elleni tüntetésekre létrejött Pécsnek Hangja Van Facebook-közösség felhívásában az áll, hogy várják a szobrász korábbi akciójával egyetértő pécsieket a Széchenyi térre, a Pécsi Járásbíróság elé.

ILYEN VOLT PÉCS

Mint minden nagyobb magyar város, Pécs is rengeteget változott az eltelt évtizedek során. A Fortepan archívum-oldalán található ’30-as és ’50-es évekbeli pécsi városfotókon látható helyszínek a fiatalabbak számára szinte felismerhetetlenek, az idősebbek viszont garantáltan nosztalgikus hangulatba kerülnek tőlük. Összehasonlítottuk a régit és az új Pécset.