Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

hirdetés

OMEGAVÁROS LETT PÉCS

Várhatóan több ezer ember előtt adják elő az Omega tagjai szimfonikus zenekar és vegyeskórus kíséretében az Omega-oratóriumot a pécsi sportcsarnokban december 29-én. A koncert alkalmából Omegaváros táblákat helyeztek el a Pécsre bevezető utak mentén.

ÉTELT OSZTOTT A SZAKSZERVEZET

A Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége december 19-én délután étel- és adományosztást szervezett hajléktalanok és rászoruló családok részére Pécsen Tele puttony – tele tál elnevezéssel.

ÚJ HONLAPOT INDÍTOTT JAKABOS ZSUZSA

A pécsi kiválóság, Jakabos Zsuzsi újra rengeteg dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit – új honlapján szebbnél szebb ruhákban, bikinikben mutatja meg magát.

VÁLTOZÓ A BARANYAI GAZDASÁG SZEREPLŐINEK TELJESÍTMÉNYE

A megyei átlagnál nagyobb mértékben, 12,2 százalékkal nőtt a nettó árbevétele Baranya megye száz legnagyobb társas vállalkozásának tavaly egy pénteken bemutatott TOP 100 címet viselő kiadvány szerint.

ÖSSZEVESZTEK A BÁNYÁSZOK MESZESEN

Összerúgta a port a két bányász szervezet a meszesi közösségi ház teremhasználata miatt. A Bányász Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete ugyanis megemelte a bérleti díjat, amit viszont a nyugdíjas szakszervezitesek sokallnak.