Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

Lépcsőházakban plakátolnak a pécsi zsaruk

Az idősebbeket postán, rendelőintézetben, piacon jól kifigyelik, majd egy kitalált történettel beállítanak hozzájuk a trükkös tolvajok. Uránvárosban azonban nagyon megunták ezt a zsaruk és plakátolni kezdtek.

Mobilért és néhány ezerért öltek

A Cserdiben elkövetett gyilkosság vádlottaira nagyon komoly büntetés vár. Két férfi megverte áldozatát. Ezt követően felgyújtották, feldarabolták, lefejezték. Hogy az utóbbi eseményeknek mi volt a sorrendje, az orvosszakértők sem tudták megmondani.

Ez Pécs legértékesebb területe

Szabadidőparkokat, sportolási célt szolgáló területeket, vízgyűjtő tavakat és ipari létesítményeket vagy akár lakóingatlanokat is lehetne ide építeni. Vajon miről van szó?

Közel egymilliárdos egészségközpont épül

Újabb egészségügyi fejlesztésről számoltak be a pécsi egyetem vezetői. A milliárdos rehabilitációs projekt Pécs belvárosában, a Rákóczi úti intézményben valósul meg. A bokrétaünnep kedden már megvolt.

Lépésről-lépésre a boldogság felé!

Panaszkodunk, szinte automatikusan. Persze igencsak kiakadunk, ha más teszi ezt, miközben magunk is ezt csináljuk. Pedig nagyon nem kéne, mert azzal még jobban ártunk – magunknak. Van más út is.