Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

ÚJRA SZÖKÉSEN TÖRI A FEJÉT A BÖLCSIS

– Mama, ha ősszel óvodás leszek, legközelebb is megszököm – ezt mondta az egyik bölcsődéből a minap megszökött kisfiú nagymamájának. Kinyomoztuk azt is, ki segített hazajutni a picinek a szökése után.

NEM MINDEN KEREKESSZÉKESNEK SZABAD BUSZOZNI

Egy bírósági állásfoglalás miatt a buszos cégeknek – köztük a pécsinek is – ki kell zárnia az utazásból a háromkerekű mozgáskorlátozott járműveket. Videóriportot készítettünk a történet hátteréről.

TOLJA BÁCSI, A PÉCSI ÚSZÓPÁPA GORICÁN LAZÍT

Bár a sok verseny miatt nincs sok ideje, a legjobb pécsi úszók mestere a Mecsek lankái között keresi a nyugalmat. A környék legjobb pálinkáit ő főzi.

JÖNNEK PÉCSRE A HÁTBORZONGATÓ ÁLLATOK

Puma, barnamedve, fóka, leopárd. És még sok más állat költözik be a fejlesztés alatt álló pécsi állatkertbe. Összegyűjtöttük, milyen állatok jönnek még.

NYARAL ÉS POCSÉK AZ IDŐ? ITT A MEGOLDÁS!

Jó pár játékot kerestünk azoknak, akik a szeszélyes időjárás miatt nem lehetnek a parton. Kikapcsolódás, móka, kacagás garantált így is. Készüljön velünk a rossz időre ITT.

DOKTOR LESZ A PÉCSI OLIMPIAI BAJNOK

A pécsi úszó nem orvosnak készül, hanem jogásznak. A londoni olimpia után kezdte tanulmányait és a 2016-os riói után teszi le a záróvizsgát Sors Tamás.

GYŐRY EMIL: BÚCSÚZUNK

A Jászai-díjas színész húsz éven át szórakoztatott bennünket a pécsi teátrum színpadán. Augusztus ötödikén 13 órakor vehetünk tőle búcsút a pécsi temetőben. Összegyűjtöttük, mi mindenben játszott.