Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

hirdetés

ELREPÜLNEK A PÉCSI LÉGIMENTŐK

Bizonyos, hogy bő egy év múlva már nem Pécsről szállnak fel a légimentők helikopterükkel. Szekszárdon alakítanak ki nekik új bázist a pécsi – több okból sem szerencsés – pécsi helyett.

JÓL JÖTT KI A FELVÉTELIKBŐL AZ EGYETEM

Többen jelentkeztek a pécsi egyetemre és több hallgatót is vesznek fel, mint egy évvel ezelőtt. Az oktatási igazgató szerint rengeteget kellett ezen dolgozniuk.

PÉCS A SZÁZMILLIÓS VILLÁK VÁROSA

Megnéztük, milyen ingatlanok futnak jelenleg Pécsről az interneten. Igazi palotákat találtunk. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson IDE!

BANDAHÁBORÚ A KIRÁLY UTCÁBAN?

Többen is egymásnak estek a minap a Király utca Széchenyi téri torkolatánál. Kis híja volt, hogy nem lett késelés a vége a civakodásnak olvasónk szerint. A rendőrök jöttek segíteni.

KÁBSZERESEKET FOGTAK A SURÁNYI ÚTON

Jelentős mennyiségű kábítószert találtak annál a két férfinél, akiket a Surányi úton kaptak el pár napja a pécsi zsaruk. Egyiküket letartóztatják és őrizetbe is veszik.

A TESTÉVEL HÁLÁLKODIK RAJONGÓINAK JAKABOS ZSUZSANNA

Jakabos Zsuzsanna, a pécsiek kiváló úszója saját közösségi oldalán osztja meg a nagyvilággal pompás idomait. Azt mondja, rajongóinak ennyi jár.

BOMBANŐ SZÓVIVŐK PÉCSRŐL

Sokszor látjuk őket, mégsem tudjuk, kik is ők valójában. Pécs legszebb szóvivőit kérdeztük meg, miként tudnak megfelelni az elvárásoknak, s miért komplikált olykor feladatuk.

HA FÁJ A HÁTA, EZT PRÓBÁLJA KI!

Összegyűjtöttük, mihez érdemes kezdeni testünkkel, ha az ülőmunka miatt szenvedünk. Kiderült, hogy ez az egyik legmegterhelőbb testtartás a világon.