Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

hirdetés

KIÍRTÁK A KÖZBESZERZÉST, MAGASHÁZ-BONTÓT KERESNEK

Újabb lépést tett az önkormányzat annak érdekében, hogy eltűnjön a Magasház. Kiderült, hogy egy évig tarthat a bontás, amelynek során minden eszközzel a pécsiek és a környezet védelmén dolgoznak majd.

REJTÉLYES ZSOLNAY-ÚT A HEGYEN

Út a Mecsekben tiszta Zsolnay-pirogránitból. Alig tudnak róla a pécsiek. Egy volt katona mondta el lapunknak, hogy régen ezen gyakorolták a vezetést a bakák.

SAJÁT BUSZA ÜTÖTTE EL A SOFŐRT

A buszsofőr kiszállt a járműből, hogy körbejárja azt. Súlyos, életbeszélyes sérüléseket szenvedett mert a kocsi elindult és hozzányomta a vezetőt egy másik busznak.

EZÉRT ÍRJÁK ÖSSZE A KEDVENCEKET PÉCSEN

Kutyaszámlálást tartanak a városban. Utánajártunk annak, hogy mi szükség van erre, s terveznek-e ebadót bevezetni a városban.

MAGÁRA VARRATTA A MAGASHÁZAT

Annyira szereti egy pécsi férfi a Magasházat, hogy magára tetováltatta azt. Azt mondja, szeretett volna pécsi szimbólumokat látni magamon, így esett a választásom a Magasházra és a Tv-toronyra.

ZONGORÁZNI TANUL A KABINETVEZETŐ

A negyvenes éveiben vette rá magát arr, hogy zongorázni tanuljon a pécsi polgármesteri hivatal kabinetvezetője. Girán János mára eljutott arra a szintre, hogy nem menekülnek el családtagjai, ha rákezd egy melódiára.