Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

hirdetés

IKONIKUS ARCOK PÉCSRŐL

Kíváncsi, m it csinál ma Bundy bácsi, mit dolgozott korábban a legendás Kórház téri virágárus, vagy mivel tengeti életét a legendás főtéri rendőr, Leonárdó? Kattintson!

AUTÓVAL ELFELEJTHETI EGY BELVÁROST

Vagy legalábbis nagyon nehéz lesz közlekedni a történelmi belvárosban. Az engedély nélkül használható legforgalmasabb utcát zárják le szakaszosan.

EZÉRT NEM MEHETNEK A MOPEDESEK BUSSZAL

Egy bírósági ítélet, és a mozgáskorlátozottak egyesületének álláspontja is azt támasztja alá, hogy balesetveszélyes a mopedek használata a buszokon. Ezért nem szállhatnak fel ezek a járművek.

EZEKET AZ APPOKAT HASZNÁLJA, HA KUTYÁJA VAN

Utánajártunk, milyen telefonos programokkal érdemes magunkat felvértezni, ha kedvencünk van. Jó pár érdekes alkalmazásra akadtunk.

AUGUSZTUSBAN SEM ÁLL MEG AZ ÉLET PÉCSEN

Csokorba szedtük azokat a programokat, amelyeket érdemes lesz felkeresni a nyár utolsó hónapjában Pécsen.

MAJDNEM SÍRVA FAKADT RÁTGÉBER

Horvátországban járt családjával és a világ legjobb kosarasának szülőházát is felkereste. Cikkünkből kiderül, mivel töltötte még szabad napjait a sportág egyik legendás hazai alakja.

NEKIMENT A PMFC-NEK A B-KÖZÉP

A klub saját honlapján osztották ki a vezetőséget a beléptetés lassúsága és a szeptembertől kötelező szurkolói kártya miatt.

ÚJRA NYITVA A HULLÁM!

Megnéztük a bő egy hónapos munka eredményét. Nem kellett csalódnunk: igazi modern medencékké varázsolták a lepukkantakat, a 33-as változó mélységű lett.

ÚJÍTANAK A PÉCSI KOSÁRCSAPATOK

Igazolásokkal, edzősekkel készülnek az őszre. Hamarosan megkezdődik az alapozás. Cikkünkből kiderül, milyen személyi változások lesznek a kluboknál.