Ha most ébredt csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

LEDARÁLJÁK A MAGASHÁZAT

Július végi Páva Zsoltnak címzett levelében Pintér Sándor belügyminiszter leszögezi, a kormány már tavaly döntött arról, hogy a bontáshoz szükséges forrást rendelkezésre bocsátja. Cikkünkből az is kiderül, milyen körülményes lesz a bontás.

12 ÓRA VONATOZÁS PÉCSRE

Olvasónk megdöbbentő levelében Siófokról Pécsre való közel 12 órás “kalandjáról” mesél. Története sokkoló.

ÖT GYANUSÍTOTT A KOSARAS BOTRÁNYBAN

A MIZO-Pécset működtető Pécsi Női Kosárlabda Kft. ügyében már 5 személyt gyanusított a NAV különböző bűncselekményekkel. A cég több mint 100 millió forinttal sáros, részletek ITT!

ÍGY KEZELD A KORAI TEHETSÉGET

Mit tegyünk ha gyermekünk kiváló adottságokkal rendelkezik? Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány pécsi tehetségpontot, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a tehetséges fiatalokra!

ÁLLATI KUKORICÁT ETETNEK VELÜNK

Több olvasónk is jelezte, hogy az édes, tejes ízű kukorica helyett takarmánykukoricát sóztak rájuk. Egyes árusok évek óta ezzel a trükkel próbálkoznak.

PÉCSI CUCCOK A NAGYVILÁGBAN

A Pécsi Kesztyű, a Knoch Leather, a Tipton és a Kinder tojás csak néhány a számos pécsi márka közül, amik nem csak Európában, de még Hollywoodban is népszerűek.

EKKORA VIHARRA NEM LEHETETT FELKÉSZÜLNI

A tegnapi hirtelen vihar sokakat bajba sodort, kerteket, autókat rongált. A Biokom és a Tettye Forrásház Zrt. azonban szakszerűen járt el, embereik éjt nappallá téve dolgoztak a helyszíneken. Részletek ITT.