Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

hirdetés

EGY PERCRE SEM ÁLLNAK MEG A PÉCSIEK

A pécsi bandák nem idén fognak szabadságolni, hiszen hétről hétre koncerteznek az ország legnívósabb fesztiváljain. Összeszedtünk a fontosabb állomásokat cikkünkben.

NAGYOBB A FELKÉSZÜLTSÉG PÉCSEN

A Biokom és a Misina Mentőcsapat munkatársai ma már könnyedén kezelik a hatalmas viharokat. Több emberrel és szakszerűbb gépekkel tudják felvenni a harcot mint néhány éve. Részletek ITT.

EZEKET A SOROZATOKAT KEZD EL

Cikkünkben összeszedtük a következő hetekben műsorra kerülő sorozatokat, melyeket magyar csatornáinkon is nyomon tudunk követni. EZEK azok!

HANGOKAT HALLANI A RENDELŐBŐL

Nem tudni ki, de valaki biztosan járja az évek óta üresen álló Munkácsy-rendelőt. A mocorgás fültanúját kérdeztük, EZT nyilatkozta lapunknak.

MAGYAROK KENYERE 170 TONNA BÚZÁBÓL

Páva Zsolt az idei Magyarok kenyere programsorozat eseményeit bemutató sajtótájékoztatóján elmondta, idén másfélszer több búzával indulhat a program. Saját nótája is lesz a megmozdulásnak.

TÚLFOGYASZT A MAI KOR EMBERE?

Cikkünkben lerántjuk a leplet arról, hogy vajon többet eszünk-e mint kellene, vagy éppen ellenkezőleg: kevés a bevitt tápanyag.

ZSOLNAY-VAL SZÉPÜL AZ ÁLLOMÁS

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. segítségével pótolják a vasútállomás kerámia elemeit. Minden ütemterv szerint halad, a munka hamarosan kezdődik, jövő tavasszal lesz eredmény.