Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

OLCSÓ A PÉCSI ALBI

hirdetés

Hamarosan indul az albérletőrület, ennek kapcsán utánanéztünk, milyen a pécsi kínálat. Kiderült, hogy továbbra is a fiatal párok és egyetemisták keresnek albit, új hóbort a kisállat. Jó hír, hogy az egyetemi városok közül itt a legolcsóbb az albérlet, tízezreket spórolhatnak az itt tanuló diákok havonta.

BICIKLIVEL CSALOGATJÁK A TURISTÁKAT PÉCSRE

Azon belül is a Leonardo-kiállításra, a biciklight elnevezésű kampány júliustól augusztus elejéig tart. A kerékpárhoz hasonló négykerekűt Leonardo repülő embere ihlette. A mozgó plakát a fővárosban, a Balaton körül, Pécs környékén és Veszprémben hívja fel a turisták figyelmét a pécsi táraltra.

Leonardo (3)

KREATÍV FIATALOKAT TÁMOGATNAK

Elindult a második Önindító program, amiben olyan vállalkozószellemű fiatalok jelentkezését várják, akik a kreatív iparban, illetve a turizmus területén tevékenykednek. Képzést, pénzt, mentorálást kapnak, valamint ingyen üzlethelyiséget az önkormányzattól.

ÍGY FOGYHAT LE

Csoportos órák helyett jobban teszi, ha inkább személyi edzőre vált, ha hosszú távú sikereket szeretne elérni alakja formálásban. És ne csak a fehér, de a többi lisztfélét is jobb elfelejteni. Kiderítettük a sikeres fogyás titkát.

ROMA NŐK KAPNAK MUNKÁT

Nemrég zárult egy felzárkóztatási program, amelyben 80 baranyai cigány hölgy kapott szakképesítést a szociális szférában. Nagy eséllyel a dajkák és gondozók munkát is kapnak a közeljövőben.

ILYEN VOLT EGY PÉCSI SZOMBAT SZÁZ ÉVE

Készítettünk egy napirendet egy fiktív pécsi személy számára. Így mindenki elképzelheti, milyen lehetett egy nap a városban a 18-19. század fordulóján, amikor még közösségben éltek közösségi életet, nem pedig okostelefonon.

Pécs 2

ÜGYESEK VOLTAK A RENDŐRÖK

Meg a polgárőrök is, akik tetten értek egy betörőt Hirden, aki többek között porcelánt lopott. A komlói rendőrök elcsíptek egy autót Mágocson és nagyon értékes rakományt találtak náluk: szalámit és szalámi beleket. A siklósi bíróság sem tétlenkedett, ők másfél év börtönre ítélték azt a férfit, aki nemrég egy mobiltelefont lopott el.