Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

VISSZASÍRJÁK TÓTH BERTALANT

A nagy öreg MSZP-sek szerint nem jól van, hogy a baloldali párt képtelen volt saját jelöltekkel kiállni a választásokon és egy civil szervezettel és az Együtt PM-mel kötött alkut. Azt szeretnék, ha Tóth Bertalan visszatérne.

CSŐDBE VINNÉ A TÜKE BUSZT A SZAKESZERVEZETIS?

Hofekker Ferenc azok mellé állt, akik nevei a Máltára, valamint Svájcba vezető, off-shore céghálókban is felbukkantak korábban. Több mint tízszeresére emelné a pécsi buszok bérleti díját.

BOTANIKUS KERT A PANEL TÖVÉBEN

A Kiss-házaspár napi rendszerességgel gondozza, bővíti kertjét, amelyet a Nagy Imre úti panelkük mellett alakítottak ki. Ha kíváncsi, milyen csodát tettek Kertvárosban, kattintson!

EGYRE MENŐBB URÁNVÁROS

Mind kevesebb idős bányász, mind több fiatal pár és család él Uránvárosban. A helyiek szerint ez Pécs legélhetőbb tömbházas városrésze, ahol ráadásul minden kéznél van. Olvassa el, miket mondanak róla.

TANULJON JELELNI PÉCSEN!

Nem is hinné, de Pécsen is egyre több helyen lehet elsajátítani ezt a világnyelvet. Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

BŐDÜLETES BAKIK AZ ÖNÉLETRAJZOKBAN

Írásunkban összefoglaltuk azokat a hibákat, amelyeket leggyakrabban elkövetünk az önéletrajzok megírásakor. Hogy mik ezek? Kiderül cikkünkből.

AZ EBOLA HAZÁJÁBA TART A PÉCSI ORVOS

Nem doktorként, hanem Nigéria nagyköveteként dolgozik, de szeretne orvosokat csábítani a fekete kontinensre. Vajon veszélyes szerinte az ebola Magyarországon? Kiderül cikkünkből.