Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

PÁVA ZSOLT LEÁLLÍTOTTA A KÁVÉFŐZŐK BÉRLÉSÉT

Egy előterjesztés szerint közpénzből bérelt volna kávéfőzőket a városháza, de ez Páva Zsolt szerint elfogadhatatlan. Leállította a dolgot.

BONTJÁK A FEMA ÉPÜLETÉT

Elkezdődött. A vasszerkezeteket viszik és a központi kupola is eltűnt már. Az épület egy éve égett le, mert hajléktalanok vertek benne tanyát. Azóta körbekerítették és őrzik.

VÉDEKEZIK A PTE AZ EBOLA MIATT

Nyilatkozatokra kérik a diákokat és tüzetesen átvizsgálják őket, ha csak egy kis gyanúja is van a betegségnek. Az egyetem szerint kizárt, hogy behurcolják a vírust Pécsre.

NEM LESZ EBADÓ PÉCSEN

Bár az ellenzék teljesen alaptalanul ezzel próbál kampányolni, Csizi Péter alpolgármester leszögezte: a város nem tervezi ebadó kivetését, sem most, sem később.

MEHETNEK A CSONTVÁRY-KÉPEK, DE VISSZA IS TÉRNEK

A Csontváry-képek egy időre Budapestre költözhetnek, de csak egy kiállítás erejéig a Várkert Bazárba. Hoppál Péter kulturális államtitkár szerint Pécsen a helyük.

40 ÉVIG BÖRTÖNBEN A GYILKOS

106-szor szúrta meg volt élettársát a pécsi állatorvos, akit most életfogytig tartó büntetésre ítéltek. Ha jól viselkedik, 40 év múlva, 84 évesen szabadulhat.

HARGITAI LETT A PMFC ELNÖKE

A fideszes politikus kapcsolatrendszerét használná fel, hogy anyagilag jobb helyzetben lévő, egyben sikeresebb csapat működhessen Pécsen.

FEJLESZTŐ ALKALMAZÁSOK GYEREKEKNEK

Ha már úgyis imádja az érintőképernyős dolgokat, ezekkel a programokkal még fejlesztheti is gyermeke tudását.