Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

hirdetés

MARAD FIZETŐS AZ M60-AS

Bár a legtöbb nagyváros mellett húzódó sztrádaszakaszok ingyenesen használhatóak, Pécsen nem tervezi díjmentessé tenni a pécsi részt. Megkérdeztük, mi ennek az oka.

HALÁLRA GÁZOLTA A KISFIÚT, EGY ÉVVEL MEGÚSZHATJA

Első fokon egy esztendőnyi fogházbüntetést kapott az a férfi, aki a közelmúltban halálra gázolt egy nyolcéves kisfiút. Itt írjuk a részleteket.

ILYEN IS VAN: ÖRÜL A BALOLDAL A FIDESZES ALPOLGÁRMESTER BEJELENTÉSÉNEK

Csizi Péter leszögezte: nem lesz Pécsen ebadó és még csak nem is tervezték korábban ilyesmi kivetését. A baloldal egyik képviselőjelöltje, Korner Zsuzsanna kedden még félt, de szerdára megnyugtatónak nevezte a kérdéskört.

VADÁLLATOK KÓBOROLNAK A VÁROSBAN

Aranysakál, vaddisznó, őt és róka. Csak néhány azok közül az állatok közül, amelyek megjelentek Pécsen az utóbbi időszakban. Utánajártunk, kell-e félni tőlük.

MEGDÖBBENTŐ PÉCSI KUTATÁSOK

Nem is hinné, milyen, a világ orvostudományát és tudományos életét akár jelentősen befolyásoló kutatások zajlanak az Ifjúság úti Science Building falai között.

PÉCSEN TANUL A MAGYAR PENELOPE CRUZ

A PTE hallgatója az a gyönyörű lány, aki megszólalásig hasonlít a spanyol származású színésznőre.

GYÓGYÍTHAT IS A SPIRÁL?

Kevesen tudják, de a spirál egy bizonyos fajta változata még az endometriózis kialakulását is meggátolhatja. Tudjon meg többet a reneszánszát élő spirálról!