Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

ENNYIT UTAZTAK A VÁROSVEZETŐK

Kikértük az önkormányzattól a korábbi polgármesterek utazási adatait, így mindenki bátran összehasonlíthatja azokat, a jelenlegi városvezető utazási körülményeivel. A számadatokban gazdag írás itt található.

FIGYELEM! EZEKEN A HELYEKEN BIZTOS A BUKÁS

A város tele van olyan kereszteződésekkel, ahol kezdő vezetők elbukhatnak a KRESZ ellen vívott küzdelemben. Feltérképeztük Pécs legkeményebb kereszteződéseit, íme a lista.

FÉLMILLIÓT KAPOTT AZ UZSORÁS A BÖRTÖNBEN

Beperelte a pécsi börtönt egy uzsorás, mert túl sokáig ült dohányzócellában, a vécé pedig nem volt leválasztva a cellától, így mindenki látta, hogy mit csinál. A részletek itt találhatók.

2018-IG ELÉRI AZ M6-OS A HATÁRT

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt ígérte, hogy a most kapott több ezer milliárd forintos támogatásnak köszönhetően az összes hazai autópálya eléri az országhatárokat 2018-ig. A fejlesztésekről itt olvashat többet.

ÖSSZEJÖTT AZ ÖPE-NEK IS

Elindulhat az önkormányzati választáson az Összefogás Pécsért Egyesület, miután jó eredményekkel teljesítették a képviselőjelöltek részvételéhez szükséges ajánlások leadását. Emellett fotópályázatot is hirdetnek.

LE KELL MONDANUNK A HÚSRÓL?

Ha felhagyunk a húsevéssel, az akár komoly betegségekhez is vezethet, szóval érdemes megfontolni a vegetáriánus életmódot. A tudományos magyarázat itt olvasható.

MEGTÁMADJÁK A MISINÁT SZOMBATON

Rendhagyó futónap készül a városban, ami akár hagyományt is teremthet. Akár több ezer pécsi is nekivághat a Misina 635 méteres szintemelkedésének. A részletekről bővebben itt olvashat.

Hirdetés