Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

hirdetés

BUSZKARAMBOL A BELVÁROSBAN

Két busz ütközött össze szerda kora délután a Pécsett, a 6-os úton. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, de személyi sérülés szerencsére nem történt. A részletek itt olvashatók.

NEM CSAK SZEX, FACEBOOK SE LESZ AZ ISKOLAI INTERNETEN

Kiszűrnék az iskolákban az internet káros tartalmait, de a folyamat körülményesebb és drágább, mint azt az iskolavezetők gondolták. Megmondjuk, hogy miért.

MI KELL A TÖKÉLETES KOCOGÁSHOZ?

Milyen talajon, hol és mennyit, és milyen cipőben fussunk, ha azt akarjuk, hogy a kocogás a lehető legteljesebb élmény legyen? A válaszokat itt megtudhatja!

FANTOMCÉG TÁMOGATJA A BALOLDALI JELÖLTET?

Egyelőre alig lehet tudni valamit a semmiből előbukkanó Forum Sopianae Egyesületről, amely egyelőre úgy tűnik, hogy csak papíron létezik. A politikai rejtélyről itt olvashat bővebben.

EMLÉKTÁBLÁT AVATNAK FŰZY ÁKOS EMLÉKÉRE

Tragikus halála után egy évvel, szeptember 7-én avatják fel a fiatalon elhunyt kosárlabdaedző emlékének szentelt táblát a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Részletek.

BOKROS LAJOS IS ALÁÍRÁST GYŰJT PÉCSETT

Gyarapodik a választáson résztvevő szervezetek listája. Minipártok ugyan nem lesznek, de érdekességek azért akadnak. Nézzen utána itt.

ÉLETVESZÉLYES MÉREG VOLT A DROGBAN

Egy család patkánymérget kevert az általuk árult kábítószerbe. Ha ez nem lenne elég, olvasson róla bővebben itt.

TELEFONON KERESZTÜL SEGÍTETT A MENTŐS

A mentős a száguldó mentőautóból magyarázta el a szülőknek, hogyan élesszék újra kisfiukat.  Az egyéves gyermek ennek ellenére a hétvégén meghalt. A tragikus történet részletei itt olvashatóak.