Ha most ébredt csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

“ÚJ LEONARDO” BŰNMEGELŐZÉS PÉCSETT

Több mint 3000-szer intézkedtek és 1000 embert ellenőriztek a pécsi rendőrök „A biztonságosabb Pécsért” című bűnmegelőzési projekt keretein belül. Ősszel is folytatódik a program.

KÉSNEK A TANKÖNYVEK

Cikkünkben beszámoltunk arról, hogy számos pécsi iskolába még nem érkeztek meg a tankönyvek, a gyártást ugyanis nem tudták időben teljesíteni a kiadók.

MÁS A HELYZET A PÉCSI GÓLYATÁBOROKBAN

Az ELTE gólyatáboraival szemben a PTE elővigyázatosabb, ugyanis hónapokon át tartó szervezési munka és komoly biztonsági előkészületek előzik meg az eseményt. Kattintson a részletekért.

MELINDA FESZTIVÁL KERTVÁROSBAN

Fergeteges fesztivál követi a Melinda Parkban a KÉK-Zöld irodaház ünnepélyes átadóját pénteken és szombaton. A programokról ITT olvashat bővebben.

KÖNYV A MAGYAR KOCKAHÁZAKRÓL

Hungarian Cubes címmel jelenik meg a német fotóművész könyve a számára művészileg értékes, magyar falusi kockaházakról. Cikkünkben beszámolunk a részletekről.

NEM TUDNI MI A PMFC JÖVŐJE

Cikkünkben beszámolunk a hosszú múltra visszatekintő Pécsi Mecsek FC és Matyi Dezső szándékairól, ugyanis a ellehetetlenülhet a PMFC Kft.

KIVÁLÓ PÉCSI SPORTOLÓK

Páva Zsolt polgármester kedden délután Kenderesi Tamás úszót, Szuromi Hanga tájfutót és Bali Dániel sportaerobikost köszöntötte a városházán.

 

 

hirdetés

Hirdetés