Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

Új eszközöket kapott a PSN Zrt. Sportiskola

Csaknem húszmillió forint értékben gazdagodott eszközökkel, sportfelszerelésekkel a PSN Zrt. Sportiskola .A több száz fiatal szakosztályonként vehette át a csaknem negyven, hatalmas doboznyi sportfelszerelést, melyeket főként társasági adó-kedvezményekből illetve szakszövetségi és önkormányzati hozzájárulásból vásároltak. Az eszközök között két nagy meglepetés is volt!

Majmok bolygója egy selfiért cserébe

Újból megrendezik az immár hagyománnyá vált Szomszédünnepet Pécsen szeptember 27-én. A programon való részvétellel ráadásul most nyerni is lehet, nem mást, mint egy darab páros jegyet az Uránia Mozi premier előadására, a Majmok Bolygója: Forradalom című szuperpordukcióra. Részletek ITT.

Folyik az építkezés az állatkertben

Megfeszített munkával dolgoznak a kivitelezők a májusban bezárt pécsi állatkertben. Az alapkövet hétfőn tette le Páva Zsolt polgármester. Az új létesítmény egészen más lesz, mint az 1961-ben társadalmi munkában, pécsiek által épített vadaspark, hiszen az elmúlt években felújított, korszerű kifutókon kívül mindent átépítenek. A munka tavaszra fejeződhet be.

Börtön jár a cserdi gyilkosoknak 

Kilenc és hét év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék hétfőn azt a két férfit, akik halálra verték Bogdán Jánost,  majd a holttestet közösen elégették négy évvel ezelőtt a baranyai Cserdiben. A témáról ITT olvashat bővebben.

Büntetést hozhat Kővári fecsegése 

Kővári János, az ÖPE politikusa a Magasház bontásának közbeszerzési eljárását is belekeverte politikai kampányába, ezzel viszont nemcsak törvényt sértett, de milliós büntetést is a város nyakába akaszthat. Ugyanis a pályázatra beérkező cégek ajánlataira vonatkozó bármilyen konkrét információ idő előtti nyilvánosságra hozatala törvénysértés. Részletek ITT.

 

 

 

 

 

Hirdetés