Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

hirdetés

Összeköltözhetnek a pécsi múzeumok

Az önkormányzat elköltözteti a természettudományi, a néprajzi és a helytörténeti tárlatot is. Az elképzelések az EU-s pályázatok kiírása után körvonalazódnak majd igazán, de a városvezetés addig is a szakmával egyeztetve készít elő a majdani pályázatot. Részletek ITT.

Erősödhet a brit vonal Pécsen

Jonathan Knott brit nagykövet a Páva Zsolttal történt megbeszélés után sajtótájékoztatón azt mondta, Pécsen is minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy a hazai és a brit gazdasági szereplők a jövőben hatékonyabban tudjanak együttműködni. A nagykövet szerint Magyarország és Nagy-Britannia elsősorban az autóipar, az energiaszolgáltatás, a kiskereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások terén és az egészségügyben tudja a jövőben mélyíteni kapcsolatait.

Csípik a pécsiek az Erzsébet-utalványt

Egyre több pécsi és baranyai fizet Erzsébet-utalvánnyal, mind több munkáltató ad ilyet a dolgozóknak és egyre többen tudnak a program segítségével fillérekből utazni. A.városban 600 munkáltató döntött úgy, hogy biztosít utalványt és 31 ezer dolgozó kapja a cafeteriát. Éves szinten 1,6 milliárd forintot költenek el vele a pécsiek.

Fürdőzz a babáért!

Több nőgyógyászati probléma esetében kifejezetten érdemes a gyógyvízhez fordulni. Ilyen a krónikus kismedencei betegség, a genitális gyulladások és fájdalmak, az endometriózis, a klimax szindróma és a meddőség különböző formái. A gyógyvíz jótékony hatásairól bővebben ITT olvashat.

 

Hirdetés