Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

VIZSGÁLAT KŐVÁRI KÖZPÉNZES AKCIÓJA MIATT?

Leállítottak egy döntést a városházán, mert kiderült, olyan szervezetek kapnának közpénzt, amelyeknek vezetői jelenleg az ÖPE képviselőjelöltjei is egyben. Vizsgálódnak.

FREI TAMÁS NYIT KÁVÉZÓT A KIRÁLY UTCÁBAN

Az egykor pécsről elszármazott tévés riporter, több könyv szerzője nagyon figyel a minőségre. Ha kell, kamerákkal figyeli az alkalmazottakat, s leszól, ha nem okés valami.

E-BUSZ JÖN PÉCSRE

Egyelőre csak tesztelni fogjuk, de ha beválik akár sok is Pécsre érkezhet belőle. Nem kizárt, hogy napelemek termelik majd a bele való áramot.

MINDEN NEGYEDIK CIGI CSEMPÉSZÁRU PÉCSEN

A legtöbb fekete terméket Ukrajnán át a fehéroroszoktól hozzák. A negatív tendencia az év végére állhat meg. A NAV nagyon rajta van az ügyön.

UHRIK DÓRA, A PÉCSI BALETT DÍVÁJA

A magyar balettélet kulcsszemélyisége 1960 óta része Pécs művészeti életének. Lapunknak adott interjújában a siker mibenlétéről, tanítványairól is mesélt.

ÚJRA KÖSZÖNTIK AZ IDŐSEKET PÉCSEN

Október ötödikén ismét ízelítőt kapnak a szépkorúak a város kulturális életéből. Ingyen. A részletekkel itt jelentkezünk.

TESZTELTÜK PÉCS ELSŐ VEGÁN ÉTELBÁRJÁT

Minden, ami zöld és zöldség. Például spagetti cukkiniből vagy éppen rakott karfiol nyersen. Meglepő, de izgalmas. Vajon jó is. kiderül itt!