Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

ELTÜNTETNÉK A LÁRMÁZÓ, RÉSZEG CSÖVESEKET AZ UTCÁRÓL

Miután megkérdezték a pécsieket, s összesen több mint 10 ezer ember támogatta, bevezetik a szigorú intézkedéseket. Itt írtuk meg, mire számíthat az, aki az utcát életvitelszerűen használja, részegeskedik, ordibál, s oda végzi a dolgát, ahová nem kellene.

BULIKÉNT FOGJÁK FEL AZ INGYENMUNKÁT

Nem is hinnénk, de a pécsi diákság szeret ingyen dolgozni. Sőt, közösségi programként fogja fel az előírást a fiatal, miszerint az érettségihez közösségi szolgálat kell.

KIS VENDÉGEKKÉ VÁLNAK A MENZÁSOK

A város tervei szerint a jövőben komolyan odafigyelnek arra, hogy a gyerekek ne csak egészséges és finom dolgokat egyenek, de azokat megfelelő körülmények között is tegyék.

KORHADT FÁKBÓL FARAGNAK SZOBROKAT

Újra élettel töltik meg a fákat és a botanikus kertben állítják az azokból készült szobrokat. Itt írtunk bővebben az akcióról.

GAZDAG EGYETEMISTÁK LEPHETIK EL PÉCSET

Az intézmény stratégiai célkitűzése a külföldi hallgatók létszámának növelése, és az ehhez szükséges szolgáltatási rendszer folyamatos fejlesztése. A Kossuth teret szemelték ki egy szolgáltatói központnak például.

KIRE HALLGASSON A KISMAMA?

A legújabb szakvélemények úgy szólnak, hogy 4-7 hónapos kor között az anyatejjel táplált csecsemőknél kis adagokban, fokozatosan lehet hozzászoktatni a szervezetet a búzaliszthez. Tovább is van, itt!

REKLÁMCSAPDÁBAN A GYEREKEK

Leginkább a 3-5 éves gyerekek a legbefolyásolhatóbbak, hiszen ők a reklámokban elhangzó dalokat és mondókákat rigmus szerűen kántálják. Mondjuk a részleteket ITT.