Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

hirdetés

MÁSFÉL-KÉT ÉV, 117 ÚJ BUSZ

Már tesztelik az elektromos buszt. Több ilyet is vehet az önkormányzat. A következő időszakban minden Ikarust és Mercedest lecserélnek. 117 új busz érkezik.

BRINGÁN SUHANNAK A BELVÁROSŐRÖK

A megerősített belvárosőrség a gyalogosok és az autósok mellett bringás köztereseket is magában foglal már. Kerékpárjukkal folyamatosan figyelik a környéket és hívják a rendőrséget is, ha nagyobb baj van.

MEZTELEN TÁNCOSOK PÉCSEN

Anyaszült meztelenül táncolnak majd a pécsi színpadon. A Nemzetközi Tánctalálkozón a Hodworks miatt bizonyosan elpirul néhány arc a nemzetiben.

GYEREKEKET GÁZOLT EL EGY BMW-S

Kis híján tragédia történt. Az autós nem vette figyelembe, hogy egy másik kocsi már megállt a zebránál és azon éppen két gyerek halad át.

MOCSOK ÉS FEKÁLIA AZ MDF-SZÁKHÁZBAN

Antall József, a rendszerváltást követő első miniszterelnök is megfordult abban a házban, amely most hajléktalanok tanyájává vált.

MEGMENEKÜLT A PMFC, MŰKÖDHET A CÉG

Hargitai János, a PMFC elnöke szerdán közölte: a társaság kezdeményezésére a NAV a napokban megsemmisítette másodfokon azt a határozatot, amely szerint törölni kell a pécsi futballklubot üzemeltető cég adószámát. Ez azt jelenti, hogy jogi szempontból semmi sem akadályozhatja a klub működtetését.

KISMAMÁK, SEGÍTÜNK

Összeszedtük azokat a kedvezményeket és kedvezményes szolgáltatásokat, amelyeket bátran igénybe lehet, és kell is venni! Itt írjuk a részleteket!