Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

PRÉMIUMOS PLETYKÁRÓL BESZÉLT KOVÁCS ÁGNES

Kissé érthetetlen, hogy miért kezdett el egy öt évvel ezelőtti jutalmazási ügyről beszélni Kovács Ágnes, a baloldal polgármesterjelöltje, bár szerinte ő csak a pletykákat akarta megelőzni. Állítólag tévedésből kapott pénzt akkor, amit végül vissza is utalt.

ÍGY VÁLTOTTAK SZÍNT A POLITIKUSOK

Három pécsi képviselőjelölt is nagyot váltott, hiszen egyikük az LMP-ből kiábrándulva az ÖPE színeiben indul, egy volt MDF-s képviselő pedig éppen az LMP-ben látta meg a jövőt. A kommunista pedig inkább független jelöltként harcolna a demokráciában a képviselői posztért.

MEGINT EMBEREKET VESZ FEL AZ ITSH

Újabb telephelyet adott át az IT Services Hungary, amely ezzel már összesen 600 pécsinek tud majd munkát adni. Az év végéig 400 embert akarnak foglalkoztatni. Alig két éve még csak 50 pécsi alkalmazottjuk volt.

DÖBBENET, MITŐL FÉLÜNK

Kevesen gondolnák, hogy ma már komolyan kezelendő betegségnek számít az, ha valaki megrögzötten tart a buszozástól, vagy éppen fél attól, hogy nem lesz pénz a bankkártyáján. Cikkünk több hasonló, meglepő, ám ijesztő fóbiát is taglal.

MEGTANÍTJÁK, HOGYAN SZÚRJUNK

A pécsi egyetemen hamarosan elindulnak a kínai hagyományos orvoslást oktató kurzusok, így a hallgatók is elsajátíthatjuk az akupunktúrás kezelések fortélyait. Ez azért is fontos, mert egyes kuruzslók helyett valóban képzett szakemberek gyógyíthatnak a jövőben.

JUTOTT PÉNZ KŐVÁRI JELÖLTJEINEK?

Az Összefogás Pécsért Egyesület több képviselőjelöltjének civil szervezete is kapott pénzt korább a Kővári János ÖPE-s polgármesterjelölt által vezetett bizottságon keresztül. 11 millió forint jutott így az ÖPE közeli társaságokhoz.