Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, hogy mi történt csütörtökön Pécsett.

EGYÉRTELMŰ PÁVA ZSOLT ÉS A FIDESZ GYŐZELME PÉCSEN

Két politológus szakértő is egyetért abban, hogy a baranyai megyeszékhelyen a baloldalnak nem sikerült egyértelmű alternatívát felmutatni a választók számára, ezért valószínűsíthető, hogy Páva Zsolt marad Pécs polgármestere és az új közgyűlésben is Fidesz-többség lesz.

KOVÁCS ÁGNES MÁST MOND MOST, MINT NÉGY ÉVE

Egy négy évvel ezelőtti dokumentum szerint az Egyesített Egészségügyi Intézmények akkori vezetője, jelenleg a baloldali összefogás polgármesterjelöltje, Kovács Ágnes volt az, aki ellenezte Kertvárosban egy orvosi rendelő megépítését.

A MAGASHÁZ NEM VÉSZ EL, CSAK ÁTALAKUL

A Magasház lebontásából származó betontörmelékekből újítanak meg kisebb, rossz állapotban lévő utcákat Pécsen. A százmillió forintból megvalósuló Kisutca Program keretében elsősorban a hegyoldalban található kavicsos utcák és dűlők útminősége javulhat a közeljövőben.

MEGSZÉPÜLT A DZSÁMI ÉS A CSONTVÁRY MÚZEUM

Több mint negyedmillió forintból kapott új külcsínt a Széchenyi téri dzsámi és a Csontváry Múzeum. Az épületeket egy európai uniós program keretében újították fel több egyházi ingatlannal egyetemben.

SZÁLLODA LESZ AZ EGYKORI RÁK HELYÉN

Új szálloda épül a távolsági buszpályaudvar szomszédságában. A háromcsillagos Pécs Medihotel elsősorban az egészségügyi és turisztikai céllal érkező vendégek kényelmét hivatott szolgálni.

hirdetés

Hirdetés