Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt Pécsett.

VÉGE AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSNAK?

A választások után fennmaradt kérdés az, hogy Pécsen lesz-e bármilyen együttműködés a közgyűlésbe jutott baloldali képviselők között? Vannak, akik látnak rá esélyt, és vannak, akik semmit.

PÉCSI FOCISTÁKKAL ERŐSÍTENE A KÉTSZERES BEK-GYŐZTES

A nemzetközi futball-szakma felfigyelt Kővári Róbert és Márkvárt Dávid jó teljesítményére, ezért a focistákat múlt héten Angliába hívták, hogy részt vegyenek a Nottingham Forest edzésein.

UTAKAT ZÁRNAK LE A MECSEK RALLYE MIATT

Pénteken délutántól indul az idei Mecsek rallye programja. A pogányi reptéren többek között repülőbemutató, streetfighter show, Lada-show is lesz. A historic és az ORB-mezőny versenyei mellett azonban rengeteg útlezárásra és forgalomelterelésre is számítani kell.

PÉCSNEK MÁR ZENÉLŐ SZOBRA IS VAN

Egy zenélő, orgonasípokat mintázó szobor kerül a nyugati várfalsétányra Angster József, az egykori leghíresebb magyar orgonagyáros tiszteletére.

MEGNYÍLT AZ ÚJ PÉCSI IPARI PARK

Kétmilliárd forintnyi magántőkéből és közel félmilliárdos uniós támogatásból alakították ki az ország legújabb ipari parkját Pécsen.

A PÁLOSOKRÓL SZÓLÓ KIÁLLÍTÁS NYÍLT PÉCSEN

80 éve települt vissza Magyarországra az egyetlen, magyarországi alapítású szerzetesrend. A történetüket bemutató tárlat a Modern Magyar Képtárban tekinthető meg 2015 februárjáig.

Hirdetés