Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

HAZUDNAK, HOGY KIVÁGHASSÁK A FÁKAT

A bűnbanda azt ígérte egy idős asszonynak Orfűn, hogy megtisztítják a gallyaktól és a korhadt faágaktól a mecseki erdőt, ehelyett az egész területet tarra vágják. A rendőrök nyomoznak az ügyben, melyről ITT olvashat bővebben.

SZABÁLYOS SZEMBE MENNI

Bár a kijelölt utcákban nem szabályellenes, az autósoknak mégis ijesztő szembe közlekedő biciklissel találkozni. Még több utcában szabad lesz szembe haladni a forgalommal, ezekről cikkünkben számolunk be.

TEJIVÓ ÉS PÉKSÉGMŰHELYT TESZTELTÜNK

A Zsolnay Negyedben nemrég nyílt tejbár kínálatát tesztelte szerkesztőségünk. Kóstoltunk francia lepényt, friss házi tejet és diós brióst is. OLVASSA EL véleményeink.

KÉSZÜLJÜNK FEL A HÓRA IS

Akár mínusz 2 Celsius-fokig is csökkenhet a hőmérséklet a hétvégén, és hózápor is kialakulhat. Az eheti időjárásról IDE kattintva olvashat bővebben.

NEM VICC A DROGPROBLÉMA PÉCSEN

Már húszezer fiatal kipróbált valamilyen drogot városunkban, de nem veszik komolyan a következményeket. Hepatitis A, B, C, D, E, F, G, HIV-fertőzést, és TBC-t lehet ugyanis elkapni. ITT olvashat a részletekről.

TURISTADÖMPING LESZ A HÉTEN

Cikkünkben beszámolunk arról, hogy a hosszú hétvége során a pécsi hotelek és szállodák milyen forgalommal számolnak. IDE kattintva olvashatja el.

ŐK MENNEK A VÁROSHÁZÁRÓL

Cikkünkben beszámolunk arról, hogy többek között  Csizi Péter, Nagy Csaba és Hoppál Péter, Moór Eszter mihez kezdenek majd, ha otthagyják a politikai életüket.

hirdetés
Hirdetés