Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

HOLNAP STARTOL A ZENESZÜRET

A fesztivál október 22-én, szerdán 15 órakor, Liszt Ferenc születésnapján indul, és egészen október 26-ig tart. A fesztivál során nem csak a klasszikus zenével ismerkedhetünk, a bővebb programért KATTINTSON!

IGAZI GONOSZTEVŐT FOGTAK EL PÉCSEN

T. Lajost korábban tíz év fegyházra ítélték, és gyilkossággal is vádolják. Igazi gonosztevőnek számít, korábban már rablásért és egyéb erőszakos bűncselekményekért ült börtönben. ITT olvashat bővebben a bűnözőről.

HIDEG A RADIÁTOR? NINCS GOND!

Csak akkor fűt be a PÉTÁV Kft, ha a kinti hőmérséklet ezt megindokolja. Ne essünk kétségbe ha napközben kicsit hidegebb a radiátor. Cikkünkben írunk a fűtési idényről.

NAGY SIKER EDDIG AZ URÁNIA

Igen erősen indított a belvárosi mozi, a szerelmes székeikkel és a törzsvendég programmal kiemelkedő az érdeklődés a premiermozi iránt. IDE kattintva olvashat a további újdonságokról.

ELHUNYT KERESZTÉNY BÉLA

Betegségben kedd hajnalban hunyt el, a legendás Szélkiáltó együttes tagja, aki sok-sok embernek csalt mosolyt az arcára az elmúlt évtizedekben. Dobolt, gitározott, tamburicán játszott, blockflötén fújt és énekelt is az együttesben.

SOK A GOMBA MÉRGEZÉS

Pécsen két esetet jelentettek, a megbetegedettek száma négy fő, mindannyian kórházi kezelésben részesültek azok közül, akik mérgező gombát szedtek az erdőben. Hiába, nem figyelünk oda! IDE kattintva olvashat bővebben erről.

ILYEN PÉCS AZ INSTAGRAMON

Kukkantson bele városunkba az Instagram alkalmazáson keresztül ITT!

PÉCSI ALKALMAZÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT

Depressziót, szív – és érrendszeri betegségeket, elhízást és csontritkulást előzhet meg a pécsi fejlesztésű telefonos applikáció. Hatalmas innováció, ITT olvashat bővebben a kutatásról.