Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt csütörtökön Pécsett.

hirdetés

ÁRVÍZ ELLEN VÉDEKEZIK A VÁROS

Összesen mintegy 450 millió forintot költenek az önkormányzatnál olyan beruházásokra, amelyekkel kiküszöbölhetőek a nagy esőzések idején kialakuló áradások. Cikkünkben felsoroltuk azokat az utcákat, amelyek érintettek.

BEÚJÍT A ZSOLNAY-GYÁR

Várhatóan még az ősszel egy olyan termékcsoporttal állnak elő pécsi művészek közreműködésével, ami elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, modern és klasszikus vonalakat is ötvözi. Emellett több új üzletet nyitnak a Közel-Keleten.

BEÁRULHATJUK AZ ÁTVERŐS CÉGEKET

Ingyenes szolgáltatásokat nyújt egy tanácsadó iroda azoknak a pécsieknek, akik becsapva érzik magukat boltokban, szolgáltatóknál, s tisztességtelen piaci magatartást tapasztalnak. Cikkünkben a részleteket is megírtuk.

KERTVÁROSBAN IS CIVILEKET INDÍT AZ ÖPE

Az Összefogás Pécsért Egyesület bemutatta kertvárosi jelöltjeit. Az egyesületekből ismert aspiránsok utak, járdák, játszóterek fejlesztésében és a panelprogram folytatásában gondolkodnak. Ha kíváncsi, mit üzennek a választóknak, kattintson!

SMINK NÉLKÜL IS LEHETSZ JÓ NŐ

Itt a nyár, így – már ha az évszaknak megfelelő forróság van – körülményes dolog a sminkelés. Pécsi sminkmesterrel és kozmetikussal összeszedtük, hogyan tudunk “smink nélkül”, pontosabban szinte láthatatlan make-uppal is ragyogni úgy, hogy ne kelljen azzal törődnünk, vajon még mindig jól mutatunk-e.

BÁRKI ADHAT BÚZÁT AZ ÖSSZMAGYAR KENYÉRHEZ

Sok jó szándékú magyar ember összefogása vitte sikerre a magyarok kenyere programot. Most viszont Ön is csatlakozhat. El is mondtuk, hogyan ebben a cikkben.

ÉS MÉG MINDIG ROCKMARATON

Ahogy azt megszokhatták olvasóink, csütörtökön is közzétettük a Rockmaratonról szóló legfrissebb videós összeállításunkat. Itt megnézheti, miről szólt az előző nap a rock jelenlegi hazai központjában.