Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

HOL VANNAK A HAJLÉKTALANOK?

Egy belvárosi séta során vizsgáltuk meg, hogy működésbe lépett-e már a részeg csöveseket kitiltó rendelet. Javult a helyzet? Teljesen eltűntek a hajléktalanok? Vagy épp semmi nem változott? A cikk alján szavazhat is!

UZOMA BETEGSÉGE HALÁLOS IS LEHETETT VOLNA

A pécsi légiós vakbele perforált, tüdőgyulladást is kapott. A szerencsén és az orvosokon múlott, hogy túlélte. Nemsokára már rúghatja a bőrt.

SZAKOK SZŰNNEK MEG A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEMEN

A PTE is alkalmazkodik majd azon törekvésekhez, amelyek növelni szándékozzák a diplomák munkaerő-piaci értékét. Ennek köszönhetően veszélybe kerülhetnek azok a szakok, amelyek iránt alacsony a kereslet és nem kapcsolódnak szervesen a piaci igényekhez.

VIDEÓ: ÍGY TÜNTETTEK A NETADÓ ELLEN A PÉCSIEK

Sok ismerős és ismeretlen arc mondta el a véleményét a netadóval kapcsolatban kedden este a Széchenyi téren. Akad köztük humoros, magvas, és kiakadt is. Később a térről elindult a tömeg, az emberek körbejárták a várost, melyet szintén megörökítettünk.

JELMEZÖTLETEK HALLOWEENRE

Összeállítottunk pár olyan kitűnő jelmeztervet Mindszentekre, melyek ötletesek és egyedülállóak, ugyanakkor nem nehéz őket megcsinálni.

MEGÖLTE KUTYÁJÁT A VADÁSZ

A szederkényi vadász azért lőtte agyon vizsláját, mert az megharapta a kezét. Megúszta egy 200 ezres büntetéssel.

ÚJRA EGYRE TÖBBEN NÉZNEK TÉVÉT

Nemrégiben egy pécsi kutatás bebizonyította, hogy a feltételezésekkel ellentétben egyre inkább újra teret hódít a tévézés a fiatalok körében. Hogy miért? Tudja meg cikkünkből! 

PÉCSRE JÖN AZ ILLÉS

A Szörényi testvérpár és Bródy János több mint 30 slágerrel készül nagyszabású februári koncertjükre. A jegyek gyorsan fogynak, érdemes résen lenni!