Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

hirdetés

Támadnak a vírusok

Komoly és tömeges megbetegedéseket okoz egy vírus az óvodákban és bölcsődékben ezekben a hetekben; a kéz-láb-száj szindrómás betegség lázzal jár és egy hétig is eltart a gyógyulás. Emellett a város különböző pontjain ismét támad a skarlát is.

 Zaklatta saját lányait

Hat és fél év börtönt kapott az a pécsi férfi, aki saját és nevelt lányához közeledett szexuálisan. Tompó Norbertet (35) szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt ítélte börtönbüntetésre a Pécsi Törvényszék. A férfi tagadta a kiskorú lányok molesztálását. Részletek IDE kattintva.

Nincs új gazdasági vezető

Balogh Zoltán miniszter péntek délelőtt folyamán jelentette be, hogy több felsőoktatási intézményben eredménytelenül zárult a kancellári posztra kiírt pályázat, így mások mellett a Pécsi Tudományegyetemen sem kezdi meg működését november elsejétől az új gazdasági felsővezető. Mi lesz most? 

Gyász az interneten

Hirtelen haláleset, egy nem várt tragédia. Egy szeretett ember elvesztésének feldolgozása egyre nehezebbé válik napjainkban. Talán ezért is lehet feltörekvőben egy olyan tendencia, amelynek révén a gyászfolyamatok egy része az internetre, a közösségi oldalakra helyeződik át. Ha kíváncsi olvassa el az egész cikket ITT.

Gőzerővel építik Tüskésrétet

Az elmúlt hetekben megkezdődött a munka a néhai zagytározó helyén, a Tüskésréti tónál. A területből városi zöld központ lesz, szabadtéri fitnesz parkkal, kivilágított gumis futópályával, játszótérrel, wakeboard pályával, büfével, öltözőkkel és vizes blokkal. A kocogók már márciusban futhatják is első köreiket a pályán a “pécsi Margit-szigeten”.