Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

hirdetés

A LEONARDO-TÁRLAT CSAK A KEZDET

Eddig is tízezreket mozgatott meg az itáliai zseni találmányaiból áprilisban megnyílt pécsi kiállítás, de a folytatásban a Janus Pannonius Múzeum minden évben tervez olyan eseményeket, amelyek kuriózumnak számítanak Magyarországon vagy akár Közép-Európában.

SZERDÁIG SZENTSÉGELHETÜNK A FELÜLJÁRÓNÁL

Egy csatornafedlapot javítanak. Mivel a beton kötési ideje két hét, a Tettye Forrásház Zrt. csak jövő héten tudja leaszfaltozni a területet. Addig az Árkád délkeleti sarkánál marad a mindennapos dugó.

TUDTA, HOGY AZÉRT FÁRADT, MERT NEM MOZOG?

Pedig így van. A rendszeres testmozgás, leginkább az aerob edzések, például séta, úszás, kerékpározás vagy kocogás csökkentheti a kimerültséget és javíthatja a fizikai erőnlétet. Cikkünkben megmondjuk, milyen más receptek vannak.

FOTÓPÁLYÁZAT A MAGASHÁZRÓL

Önöktől várjuk a képeket a Magasház eddigi történetéből. Jöhetnek szelfik, külső-belső képek, hangulatos beállítások, Photoshop-alkotások. A részleteket ebben a cikkben találja meg.

PÉCSIEK IS FOCIZNAK A BRAZÍLIAI VB-N

A nagy világbajnoksággal egy időben rendezik meg az orvosok focitornáját is Brazíliában. A magyar keretben számos pécsi is focizik. Élménybeszámoló itt.

NÁLUNK JÁR EGYETEMRE A LEGJOBB TESTŰ NŐ

Katona Gitta (24), a Magyarország Szépe szépségverseny frissen megválasztott legjobb testű nője rendszeresen sportol, ezért nem kellett külön készülnie a megméretésre.

SZENNYEZETT LETT JÓ PÁR FORRÁS

Több Pécs környéki forrás vízének fogyasztását is megtiltották, mert fertőzéseket kaphatunk. Cikkünkben megtalálja a teljes listát. Az illetékesek ki is táblázzák, hol nem szabad kortyolgatni ezek vizét.

TOVÁBB DÜBÖRÖG A ROCK

Malomvölgyben az esőzések ellenére is minden a legnagyobb rendben van. Most a harmadik napot foglaltuk össze a Rockmaraton Híradóban.