Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

ELLENŐRHADAK A PÉCSI BUSZOKON

Egy reggel alatt 4000 ember jegyét, bérletét kérték és több mint 100 buszt vizsgáltak át a pécsi ellenőrök. Ez meglehetősen gyakori lesz ezt követően. Itt vannak a részletek.

SPAR, TESCO, ÁRKÁD, MINT VESZTESEK?

Ha tartósan veszteséget termelnek, nem árulhatnak napi fogyasztási cikkeket. Pécsen nagyot buknának a hipermarketek és az Árkád is.

PÉCSI MINTA AZ UNIÓS FEJLESZTÉSEKNÉL

A leszakadó városrészek felzárkóztatására több tízmilliárd forint áll rendelkezésre 2020-ig. A pécsi györgytelepi program alapján dolgoznak majd az ország más részein.

PÉCSEN MARAD A SÖRGYÁR ÉS FEJLESZTENE

A városvezetést győzködik arról, hogy nemcsak a zöldmezős cégeknek kellene adókönnyítéseket adni. Előremenekülnek azzal, hogy a minőségre helyezik a hangsúlyt.

BOCK SZERINT NEM LESZ BAJ AZ IDEI BOROKKAL

Azt mondta lapunknak, hogy azok a pincészetek, amelyeknél felkészültek a védekezésre, egészen jó borokat adhatnak ki a kezük közül.

ŐK A KODÁLY HANGMESTEREI

A Kodály Központ hangtechnikusai mondták el videós kollégáinknak, mit lehet tenni a világ egyik legjobb akusztikájú termében a hatás fokozásáért.

GÜGYÖGÉS A BABÁKNAK – ÁRTALMAS VAGY SEM?!

A logopédust kérdeztük meg arról az egyre terjedő félelemről, miszerint direkt káros a babáknak, ha nem beszélünk vele normálisan.

KERESS PÉNZT A MEGUNT RUHÁIDDAL!

Zsolnay-negyedben lesz lehetőség megszabadulni azoktól a göncöktől, amelyek másnak még értékesek lehetnek. A december 12-t érdemes bevésni a naptárba. Bővebben itt írtunk az újdonságról.

Hirdetés