Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

KIDERÜLT, HOGY SZUVENÍR IS LEHET A MAGASHÁZBÓL

hirdetés

A ma reggeli sajtótájékoztatón is nagyon eltökélt volt Pécs alpolgármestere, Csizi Péter azt mondta, mielőbb lebontják a szellemházat. Nyáron indulhat a közbeszerzés, megerősítik az épület védelmét és megszerzik a bontási tervet. Mivel sokan érdeklődnek, a ház darabjaiból szuvenír is lehet.

A környéken élők viszont egy parknak örülnének a legjobban, mint az kiderült, de a városvezetés is ebben gondolkodik egyébként.

TÖBB TŰZOLTÓKÖZPONT LESZ PÉCSEN

Tűzoltó,

Nem csak, ami az Engelen van. Kertváros, Uránváros határára is építenek majd egy laktanyát, hogy minél gyorsabban tudjanak tüzet oltani, ha szükséges. Jövőre startolhat az építkezés.

NEM AZ ÉTEL VOLT ROMLOTT

Hanem vírus tizedeli a pécsieket. Ha fáj, görcsöl a hasa, sokat jár wc-re és még hány is, akkor megnyugodhat, nem szalmonellás – jó esetben, hanem csak elkapta a legújabb vírust. 1-2 nap és jobban lesz.

MOST LESZ JÓ ROCKERNEK LENNI

A pécsi Rockmaratonon 250 forint lesz egy korsó sör, 150 forint a vbk, 350 forint egy nagy pálinka – de nem mindig! Emellett 50%-al olcsóbban lehet levonatozni Pécsre a rockervonattal, és még van jegy, ha nem is sok.

rockmaraton2

IRÉNKE NÉNI GYILKOSÁT ÜLDÖZIK

Sok a rejtély az idős asszony megölése körül, a rendőrség még nettó 1 milliót is felajánlott a nyomravezetőnek.