Haitin fogadott örökbe egy kislányt Fanni

Weisz Fanni Vujity Tvrtkóval látogatott Haitibe, ahol egy hároméves helyi kisgyereket fogadott örökbe. Az utazásról készült riport a TV2 Napló című műsorában, vasárnap lesz látható.

hirdetés

Mint arról korábban Tvrtko egy lapunknak adott exkluzív interjúban beszámolt róla, Pécs arca és a riporter azért látogatott a földrengés sújtotta Haitire, hogy olyan szülőkkel találkozzon, akiknek gyermeke fogyatékkal él. Fanni a világ egyik legnyomorúságosabb országában az ott töltött idő alatt jelképesen örökbe fogadta a hároméves Miriamot.

A 19 éves sztár és a TV2 műsorvezetője múlt héten érkezett haza a földrengés sújtotta országból, ahol a természeti katasztrófa után még mindig nem tért vissza az élet a régi kerékvágásba. Sok helyen látszódnak még mindig romok, rengeteg a szemét, ráadásul a földrengés után kolerajárvány pusztított. – Soha nem gondoltam volna, hogy van ekkora szegénység a világon, hogy emberek így tudnak élni – mondta a modell.

A két sztár – mint jótékonysági nagykövet – felkereste a Magyar Baptista Szeretetszolgálat iskoláját és árvaházát, ahol magyar emberek segítenek a rászorulókon.

A teljes riport vasárnap este tekinthető meg a TV2-n. Egy kis ízelítő ITT látható.

Fotó forrása: Facebook.com, Vujity Tvrtko Official