Hajnali árvíz: elszállt egy cső a Kodály utcában

Nagy mennyiségű víz tört elő a Kodály és a Petőfi utca kereszteződésénél csütörtökön reggel röviddel hat óra után egy csőtörés következtében. A környéken élők átmeneti nyomáscsökkenést észlelhettek.
Egyik olvasónk jelezte, hogy a csütörtök reggeli órákban nagy mennyiségű víz öntötte el a Kodály Zoltán utcát; az áradat a Petőfi-Kodály körforgalomnál folytatódott és a víz egészen a Hungária utcáig folyt le – mondta.

hirdetés

Csöngei Adrienn, a Tettye Forrásház Zrt. szóvivője megerősítette értesüléseinket, s elmondta: röviddel hat óra után a Kodály Zoltán utca 17. szám előtt egy, a járda alatt lévő 300 milliméter átmérőjű töltővezeték hibásodott meg.

Mint mondta, a nagymennyiségű víz kiáramlása miatt a környéken élők nyomáscsökkenést tapasztalhattak a reggeli órákban. A hiba elhárításán a Tettye Forrásház szakemberei jelenleg is dolgoznak.

Frissítve (9:22)

Csöngei Adrienn tájékoztatása szerint a szolgáltatás mindenhol helyreállt kilenc órára. A helyreállítási munkálatok a gépjárművek forgalmát nem fogják akadályozni, tette hozzá.