Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

Április 11-én reggel 06 óra 50 perckor halálos közúti baleset történt a 6-os úton. – rendőrségi felhívás:

hirdetés

“Egy pécsi férfi Pécs irányából Szigetvár felé haladt az általa vezetett Suzuki Swift típusú gépkocsival, amikor Nagypeterd és a szentdénesi elágazó közötti útszakaszon előzni kezdte a vele azonos irányba közlekedő tehergépkocsit. Az előzés befejezésekor azonban letért a menetiránya szerinti jobb oldali füves útpadkára, majd átsodródott a baloldali forgalmi sávba, ahol ütközött a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel és a korábban megelőzött tehergépkocsival is.

A baleset során a Suzuki gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, utasa 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Szigetvári Rendőrkapitányság keresi azokat a szemtanúkat, akik látták a balesetet, illetve azt a segédmotor kerékpáros személyt, aki a Suzuki személygépkocsi előtt közlekedett a balesetet megelőzően.

Kérjük a szemtanúkat és a segédmotor kerékpárt vezető személyt hívják a 107-es segélyhívószámot, vagy az 73/514-200 számot, illetve keressék fel személyesen a Szigetvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályt.”

Forrás: Szigetvári Rendőrkapitányság