Hajléktalan volt a holtan talált férfi

Egy halott férfit találtak szerdán Pécsett, a Fejlődés utcában – írja a Zsaruk.hu. Ugyanebben a házban történt egy évvel ezelőtt a két halálos áldozatot követelő kézigránátos támadás. Most a helyszínelők szúrás nyomait fedezték fel az áldozaton: úgy tudni, a férfi nyakát elvágták és szíven szúrták.

hirdetés

(A Zsaruk.hu felvétele)

A bűnügyi holnap információi szerint a szomszédok hangos veszekedést hallottak a házból. Ezért – mint írják – feltételezhetően nem öngyilkosság történt. Ezt támasztja alá az is, hogy az elkövetéshez használt tárgyat sem találják a rendőrök.

A PécsMa.hu munkatársa az üggyel kapcsolatban kereste Dakos József megyei rendőr-főkapitányt, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést, de annyit elmondott, hogy a helyszínen rendőri intézkedés zajlik.

Frissítve (17:08)

A távirati iroda értesülései szerint az épület fáskamrájában találták meg a holttestet. A rendőrség az esetről későbbre ígért írásbeli tájékoztatást.

Frissítve (18:43)

Rendőrségi Közlemény:

“Holttestet találtak Pécsett a Fejlődés utcában az egyik ház melléképületében szerda napközben. Valaki a mentősöket hívta először, de ők már nem tudtak rajta segíteni, értesítették a rendőrséget. A holttestet sikerült azonosítani, egy negyvenkilenc éves hajléktalan férfi. A rendőrség továbbiakban orvos szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket, azt, hogy mikor és milyen körülmények között halt meg.”

Hirdetés